13. aprillil Võrumaa Kutsehariduskeskuses "Ökoturismi turundus"

Eestis pesitseb selle perekonna kaks liiki: turteltuvi ja kaelus-turteltuvi. Kaelus-turteltuvi võib Eestis kohata läbi aasta. Nad on meil ebaühtlase levikuga ning enamasti seotud pargi-laadsete elupaikadega. Häälitsus on kudrutav „guguu-guk… guguu-guk“. Turteltuvi on Euroopa väikseim tuvi, kes saabub meile aprilli teises pooles ja viibib meil kuni oktoobri keskpaigani. Häälitsus on ühtlane ketrav „turrr… turrr… turrr“.

http://www.eoy.ee/turteltuvi/

13. aprillil Võrumaa Kutsehariduskeskuses "Ökoturismi turundus"

Eestis pesitseb selle perekonna kaks liiki: turteltuvi ja kaelus-turteltuvi. Kaelus-turteltuvi võib Eestis kohata läbi aasta. Nad on meil ebaühtlase levikuga ning enamasti seotud pargi-laadsete elupaikadega. Häälitsus on kudrutav „guguu-guk… guguu-guk“. Turteltuvi on Euroopa väikseim tuvi, kes saabub meile aprilli teises pooles ja viibib meil kuni oktoobri keskpaigani. Häälitsus on ühtlane ketrav „turrr… turrr… turrr“.

http://www.eoy.ee/turteltuvi/